LAPTOPOK

Az értékesítésre kínált laptopokat alaposan teszteljük Linux Mint és Windows 7/10 opeációs rendszerekkel. Sikeres teszt után jöhet az operációs rendszer telepítése, amellyel később értékesítésre kerül az adott termék. Feltelepítés után következnek az illesztőprogramok (Driverek) hozzáadása és a rendszer frissítése. Végezetül egy külső tisztítás után kerül ki a polcra és onnan a jövőbeni gazdájához…:)

Az általunk forgalmazott laptopokra – A Microsoft® MAR partnerprogramnak köszönhetően – kérhető a Windows 10 Home és a Windows 10 Pro operációs rendszer is. (Erről bővebben itt olvashat)

MINDEN LAPTOPUNKRA 6 HÓNAP TELJES KÖRŰ GARANCIÁT VÁLLALUNK, VALAMINT A KITERJESZTETT (+1 ÉV) GARANCIA VALAMENNYI HORDOZHATÓ KÉSZÜLÉKHEZ IGÉNYELHETŐ*!

* – A +1 év kiterjesztett garanciát a számítógép vásárlásakor kell igényelni és kifizetni, melynek összege: 10.000 Ft – a laptop értékétől függetlenül. Igénylése nem kötelező.


Post Grid lazy load
PARAMÉTEREK, RÖVIDEN: CPU: Intel T6600; RAM: 4GB; HDD: 320GB; OPT.: DVD-RW;  OS: WIN7PRO RENDELD MEG KISZÁLLÍTÁSSAL! A 17. kerületben ingyenesen
PARAMÉTEREK, RÖVIDEN: CPU: Intel Core i5 - 2520M; RAM: 4GB; SSD: 256GB; OPT.: DVD-RW;  OS: WIN7PRO RENDELD MEG KISZÁLLÍTÁSSAL! A