NEKÜNK FONTOS, HOGY JÓL ÉREZD MAGAD!

Egy finom kávé mellett jobban lehet beszélgetni…

Így hangzik a PCBUTIK+ szlogene, hiszen amikor egy ügyfelünk megkeres minket, a legjobb kávét kínáljuk, miközben kényelmesen és kötetlenül tudunk egy jót beszélgetni.

Ahogyan belépsz az üzletünkbe, azonnal észreveszed a különbséget, hogy a PCBUTIK nem csupán egy szolgáltató, vagy egy üzlet, hanem egy olyan hely, ahol az ügyfélélmény a legfontosabb.

  • Mindenki számára itt vagyunk, akiknek egyedi igényei vannak.
  • Készen állunk, hogy igényeidet megértően és a legnagyobb tudásunkkal szolgáljuk ki.
  • Minden egyes lépésünket az ügyfélélmény fokozására tervezzük.

A PCBUTIK nem csupán egy hely, ahol számítástechnikai termékeket értékesítünk, hanem egy olyan központ, ahol igényeidet az első helyre helyezzük. Számunkra az a cél, hogy elégedett legyél és biztos lehetsz benne, hogy technológiai szükségleteid a TE igényeidhez igazodnak.

NETFONE

Az egyik kiemelkedő szolgáltatásunk a NETFONE szolgáltatásainak értékesítése, így könnyedén megoldhatod a kommunikációval kapcsolatos igényeidet is, miközben nálunk jársz.

Magánszemélyek és vállalkozások számára különféle kommunikációs megoldásokat kínálunk, hogy mindig kapcsolatban maradhass családtagjaiddal, barátaiddal, ügyfeleiddel és a partnerekkel.

www.netfone.hu/pcbutik

LILIROSE PRÉMIUM SZÁMÍTÓGÉPEK

Emellett büszkén kínáljuk a LiLiRose Prémium számítógépeket és a hozzájuk tartozó prémium szolgáltatásokat. Ezek a konfigurációk elsősorban a 8 – 16 éves korosztályt szólítják meg, hiszen egy jó kis játékgép kombinálva egy ütős dizánnal, az álomgépük lesz. Természetesen gondoltunk az idősebb korosztályra és a vállalkozásokra is, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő LiLiRose konfigurációt, melyeket 36 hónap garanciával értékesítünk.

www.lilirose.hu

Tehát, amikor betérsz üzletünkbe, ne csak egy egyszerű vásárlóként érezd magad. Legyen a PCBUTIK.eu az a hely, ahol jól érzed magad és igényeid minden aspektusát kiemelten kezelik, ahol a kávé mellett Neked van a legnagyobb szereped.

Köszönjük, hogy minket választottál!
Bogi és Misi