A PCBUTIK.eu az induláskor már azt a célt tűzte ki (és azóta is folyamatosan azon dolgozunk), hogy ügyfeleink az általunk értékesített számítógépeken tiszta szoftvereket használhassanak. Ezért minden felújított számítógépet, ami nálunk kerül értékesítésre, a kezdetektől Microsoft® Windows® -al, vagy Zorin OS Core operációs rendszerrel adunk át. Küldetésünket szem előtt tartva 2018 novemberében csatlakoztunk a Microsoft M.A.R. programhoz, hogy igény esetén elérhető áron adhassunk a vásárolt számítógép mellé Microsoft® Windows® operációs rendszert is.

Microsoft® Windows® COA matrica

A MAR PROGRAM ELŐNYE

A MAR program előnyét leginkább a végfelhasználóink élvezhetik, hiszen a Microsoft® Authorized Refurbisher Partner minősítésünknek köszönhetően, olcsóbban tudjuk értékesíteni a Microsoft® szoftvereket a nálunk vásárolt felújított, brand (gyári) és OEM (épített) számítógépekre, laptopokra, az újonnan vásárolt gépekkel szemben.

MINDIG A LEGFRISSEBB

A  MAR partnernél mindig a legfrissebb szoftverek kerülnek fel a felújított számítógépre, laptopra. Ez nem csak Microsoft szabály, hanem saját irányelvünk is. Így nem csak a legújabb biztonsági frissítéseket kapod meg garantáltan, hanem a több órás kezdeti várakozást is elfelejtheted, amíg “up to date”-té varázsolnád a rendszert, hogy kockázatmentesen lépj ki az internetre. 2022 elején átalakult a M.A.R. rendszer, mivel itt is bevezetésre került a DPK – Digital Product Key (Digitális licenszkulcs).

MICROSOFT® WINDOWS® 10/11 OPERÁCIÓS RENDSZER

Kizárólag az általunk értékesített azon laptopokhoz/számítógépekhez vásárolható, amely nem rendelkezik Microsoft® licenszkulccsal, vagy Zorin OS-el kínáljuk vásárlóink felé!

 • OTTHON ÉS MUNKAHELYEN IS LICENSZET KELL VÁSÁROLNI!
 • A MAGYAR NYELV TELJESKÖRŰ TÁMOGATÁSA!
 • VÁLASZTHATÓ VILÁGOS, VAGY SÖTÉT TÉMA!
 • BEÉPÍTETT SZOFTVERÁRUHÁZ!
 • A LICENSZDÍJ MEGVÁSÁRLÁSA UTÁN JOGTISZTA!
 • BEÉPÍTETT VÍRUSVÉDELEM!
ÁRAK
Microsoft® Windows® 10/11 Home14.990 Ft
Microsoft® Windows® 10/11 Pro19.990 Ft

2022 második negyedévétől a Microsoft M.A.R. program mellett párhuzamosan megcéloztunk egy új irányt. Igen, egyre több számítógépet értékesítünk ZORIN OS operációs rendszerrel…

ZORIN OS OPERÁCIÓS RENDSZER (LINUX)

Bármely általunk értékesített laptophoz/számítógéphez díjmentesen kérhető!

 • OTTHON ÉS MUNKAHELYEN IS INGYENESEN HASZNÁLHATÓ!
 • A MAGYAR NYELV TELJESKÖRŰ TÁMOGATÁSA!
 • VÁLASZTHATÓ VILÁGOS, VAGY SÖTÉT TÉMA!
 • BEÉPÍTETT SZOFTVERÁRUHÁZ!
 • INGYENES ÉS JOGTISZTA! (Kivéve a Pro verzió)
 • SZINTE NINCS VÍRUS!
ÁRAK
Zorin OS LiteDíjmentes!Letöltés
Zorin OS CoreDíjmentes!Letöltés
Zorin OS Pro$49,53 USDVásárlás > Letöltés

A fent említett új irányt azért tartjuk fontosnak, mert pénztárcabarát megoldást jelenthet azoknak a vásárlóiknak, akik mindössze átlagos otthoni célokra használják a számítógépeket (bankolás, filmezés, netezés).

Mint azt sokan tudjátok, a Linux egy nyílt és bárki által személyre szabható operációs rendszer, ami ráadásul ingyenesen elérhető. Mára már annyit fejlődött ráadásul, hogy ha már használtál Windows-t, akkor ezzel is csuklóból elboldogulsz.

A szabad átalakításnak köszönhetően Zorin operációs rendszerrel kínált számgépeinken varázsoltunk Nektek a komfortos használathoz egy olyan felületet, amely úgy hat, mintha egy Windows előtt ülnél. (Windows téma és ikonkészlet) További előnyök a Zorin operációs rendszerrel kapcsolatban, hogy nem kell vírusirtó a számítógépre! Ráadásul egy nagy szoftver áruházból lehet válogatni – a többnyire magyar nyelvű programok közül -, melyek díjmentesen telepíthetők a számítógépre – akárcsak kipróbálás céljára is.

Az átlag felhasználókon kívül pedig azok is élvezhetik a Zorin OS előnyeit, akik professzionális kép-, zene- és hangszerkesztő vagy videóvágó programokkal dolgoznak, hiszen ezek is nagy számban elérhetők ingyenesen a rendszerben.

Játékosok számára jól jöhet, hogy van beépített Steam támogatás is, csakúgy mint kártyajátékok (pl.: Mahjong és társai). Természetesen a digitális oktatáshoz és munkához szükséges kommunikációs programok (Zoom, MicrosoftTeams, Viber, Skype) is hibátlanul futnak ezen operációs rendszer alatt.

Tudnotok kell, hogy a magánéletünkben mi is Zorin OS Core operációs rendszert használunk, immár két éve. Honlapokat, grafikákat, riportokat készítünk, képeket szerkesztünk. Túl kell azon lépni, hogy Linux, vagy a kedvencem: nem értek hozzá (Miért a Windows-hoz igen? NEM!), hisz nem bonyolultabb, mint a Windows, sőt sok esetben megkönnyíti a feladatokat.
Tegyél egy próbát és hidd el, nem fogod megbánni!

Bogi és Misi