GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

Kerültél már olyan helyzetbe, hogy használt, vagy akár új alkatrészt szerettél volna garanciában cserélni, és nem foglalkoztak elég körültekintően a problémáddal, hetekig ültek a gépeden és a pénzeden?

Mi az ilyet nem engedhetjük meg magunknak!

AZ ÖSSZES TERMÉKÜNKRE GARANCIÁT VÁLLALUNK!

Ez így igaz, minden terméket a megvásárlást megelőzően letesztelünk, és erre felelősséget is vállalunk! Ha bármi problémád van a termékkel, hozd vissza, és – ha van készleten azonos tudású termék – akkor azonnal cseréljük, nem raboljuk az idődet! Ha mégsem találnánk csereterméket, akkor a vásárolt áru értékét 100% -ban le tudod vásárolni, bármilyen raktáron lévő termékre.

Pénz visszafizetési garancia akkor vehető igénybe, ha 72 órán belüli meghibásodás esetén, a termék cseréjét nem tudjuk legfeljebb 8 munkanapon belül biztosítani.

A GARANCIA IDŐTARTAMÁT MINDEN TERMÉKNÉL KÜLÖN JELEZZÜK!

Ha a terméken égés, törés, repedés, egyéb fizikai sérülés, továbbá nem rendeltetésszerű használat, valamint a gyári beállításait meghaladó teljesítményen történő használat (túláram, túlhúzás) azonnali garanciavesztést von maga után.

Inkompatibilitási problémákra sokan nem vállalnak garanciát. Azonban a PCBUTIK.eu rugalmasan kezeli ezen problémákat – előzetes egyeztetés alapján a vásárlást követően, 30 napon belül – ugyanabban az értékben – cserélhető az adott alkatrész.

TERMÉKEK, AMIKRE NEM VONATKOZIK A GARANCIA

Kábelek, Használt akkumulátorok, Elemek, CD/DVD lemezek, Egyéb mágneses lemezek (Pl.: Floppy lemez), Festékpatronok, Tonerek, Tápegység nélküli számítógépházak, Hűtőventilátorok, Telefon- és tablet tokok, Autós telefontartók, Fóliák és üvegfóliák, Egyéb telefon- és tablet tartók.  

FONTOS TUDNIVALÓ!

A PCBUTIK.eu fenntartja a jogot arra, hogy – egyedi esetben – garancia nélkül értékesítsen terméket, vagy módosítsa annak időtartamát! Ilyen esetben a számlán is külön jelezzük, hogy az ügyfél kérésére módosult a garancia időtartama! 

MINDEN TERMÉKÜNKRE LEGALÁBB 12 HÓNAP GARANCIÁT VÁLLALUNK!

KIPRÓBÁLÁS

Minden használt/felújított termékünket természetesen engedjük a vásárlóinknak kipróbálni, sok esetben még az újakat is, de legyünk tisztába, hogy vannak olyan termékek, melyeket higiéniai okokból nem tudunk próbára átadni. Ilyenek a fej- és fülhallgatók, headset -ek, mikrofonok, stb. 

Továbbá vannak olyan új termékek, amik csomagolását roncsolás nélkül nem lehet felbontani (Pl. Pendrive -ok), tehát ezek kipróbálásától is elzárkózunk!

ÁLTALÁNOS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

A garancia ideje minden termék adatlapján megtalálható.

A garanciát minden esetben garancialevéllel és/vagy a számlával, valamint a termék összes tartozékával együtt érvényesítheti üzletünkben.

1173 Budapest, Pesti út 52. (üzletsor) 

Nyitvatartás:
Hétfő – Csütörtök: 10 – 18 óráig
Péntek: 10 – 15 óráig
Szombat: 10 – 13 óráig
Vasárnap: Zárva

Kivételt képeznek ezalól a saját/külső garanciajeggyel ellátott termékek. Ebben az esetben a jótállási jegyen feltüntetett ideig vonatkozik a garancia, valamint az azon feltüntetett szakszervizbe tudja eljuttatni a gyorsabb ügyintézés érdekében.

Amennyiben további kérdésed van szívesen segítünk e-mailben és telefonon is.

Meghibásodás esetén, ha a terméket a szervizbe leadottal azonosra nem tudjuk cserélni, különbözet fizetéssel más típusra lehet kérni a cserét.

Új termékek esetében az aktuális árat vesszük figyelembe. Amennyiben a különbözet fizetéssel történő csere nem megfelelő kérheti az aktuális ár visszafizetését. (Lásd 1959. évi iv. törvény 306. §)

Használt terméknél értékegyeztetéssel cseréljük a hibás alkatrészt/készüléket, vagy a különbözet megfizetésével választhatsz más terméket is!

A hibás termék vásárláskori vételárának 100% -a levásárolható! 

A használt/felújított termékek esetében pénzvisszafizetési garanciát nem tudunk biztosítani!

Az eladó szavatossági és jótállási felelõsségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.)
GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

EXTRA GARANCIA

Minden ügyfelünk kérhet extra garanciát, mellyel az üzletünkben vásárolt termékek (laptop, vagy számítógép) garanciális idejét lehet megnövelni 12 hónappal.

“Sok esetben az új termékeknél is csak 12, vagy 24 hónap garancia vehető igénybe!”

  • A kiterjesztett garancia vásárlásával méltán biztonságba érezheted magad!
  • A kiterjesztett garanciát kizárólag a felújított számítógépeknél és laptopoknál kérheted!
  • Útólagosan nem kérhető a kiterjesztés, kizárólag a vásárlással egy időben!

PCBUTIK – Ügyfélkapu

Bálint Ádám
Bálint Ádám
2024-01-22
Bármiféle probléma legyen a gépemmel hozzájuk tudtam fordulni, mellesleg az árak is reálisak, és nem tűnnek légből kapottnak. Ezért is tudom őkrt nagyon ajánlani.:]
László Tálics
László Tálics
2023-12-07
Barátságos, udvarias kiszolgálás párosul magasszintű hozzáértéssel. Bátran merem ajánlani mindenkinek.
Dani Patrascu
Dani Patrascu
2023-12-06
Elnézést az egy csillag ért nagyvalloszinüleg egyik barátom csinálta amig nem volt nálam a telefon
Gyorgyi Kasza
Gyorgyi Kasza
2023-12-04
Màr másodszor voltunk itt, csak jó tapasztalataink vannak….
Mátyás Czuczor
Mátyás Czuczor
2023-11-29
Gyakorlatilag zárás időben kértem szivességet, türelmesen segitettek. Többször visszetértem már ide. Köszi!
Gizella Fodor
Gizella Fodor
2023-11-29
Nagyon elégedett voltam ezzel a kis üzlettel. Megkaptam amit kerestem. Nagy a választék, kedves volt a kiszolgàló. Ha újabb problémám lesz, máskor is ellátogatok ide. Most egy usb kábelért jöttem. Csak ajánlani tudom mindenkinek
O Gabi
O Gabi
2023-11-23
PCBUTIK! Örülök, hogy megtaláltunk! Végre egy olyan PC-s bolt ahol nem csak vásárolni lehet minden féle szâmítógépes cuccost, hanem segítenek abban, hogy pontosan mire is van szükséged. Gyerekem számítógépét is itt vettük nagyon jó áron. Azóta is már többször mentünk vissza tanácsért. Vagy ha épp a fiam valamit bővíteni szeretne a gépében mindig ide jövünk, úgy mint a mai napon is. Köszönünk mindent PCBUTIK! * * * * * * * * * *