GARANCIA

 

“Kerültél már olyan helyzetbe, hogy használt, vagy akár új alkatrészt szerettél volna garanciában cserélni, és nem foglalkoztak elég körültekintően a problémáddal, hetekig ültek a gépeden és a pénzeden?”

 

Mi az ilyet nem engedhetjük meg magunknak!

 


AZ ÖSSZES TERMÉKÜNKRE GARANCIÁT VÁLLALUNK!

Ez így igaz, minden terméket a megvásárlást megelőzően letesztelünk, és erre felelősséget is vállalunk! Ha bármi problémád van a termékkel, hozd vissza, és – ha van készleten azonos tudású termék – akkor azonnal cseréljük, nem raboljuk az idődet! Ha mégsem találnánk csereterméket, akkor a vásárolt áru értékét 100% -ban le tudod vásárolni, bármilyen raktáron lévő termékre.

Pénz visszafizetési garancia akkor vehető igénybe, ha 72 órán belüli meghibásodás esetén, a termék cseréjét nem tudjuk legfeljebb 8 munkanapon belül biztosítani.

 

A GARANCIA IDŐTARTAMÁT MINDEN TERMÉKÜNKNÉL KÜLÖN JELEZZÜK!

Ha a terméken égés, törés, repedés, egyéb fizikai sérülés, továbbá nem rendeltetésszerű használat, valamint a gyári beállításait meghaladó teljesítményen történő használat (túláram, túlhúzás) azonnali garanciavesztést von maga után.

Inkompatibilitási problémákra sokan nem vállalnak garanciát. Azonban a PCBUTIK.eu rugalmasan kezeli ezen problémákat – előzetes egyeztetés alapján a vásárlást követően, 30 napon belül – ugyanabban az értékben – cserélhető az adott alkatrész.

 

TERMÉKEK, AMIKRE NEM VONATKOZIK A GARANCIA:

Kábelek, Használt akkumulátorok, Elemek, CD/DVD lemezek, Egyéb mágneses lemezek (Pl.: Floppy lemez), Festékpatronok, Tonerek, Tápegység nélküli számítógépházak, Hűtőventilátorok, Telefon- és tablet tokok, Autós telefontartók, Fóliák és üvegfóliák, Egyéb telefon- és tablet tartók.  

 

FONTOS TUDNIVALÓ!

A PCBUTIK.eu fenntartja a jogot arra, hogy garancia nélkül értékesítsen terméket, vagy módosítsa annak időtartamát, abban az esetben, ha az ügyfél alkudik a termék feltűntetett vételárából – Mi pedig engedünk…! Ilyen esetben a számlán is külön jelezzük, hogy az ügyfél kérésére módosult a garancia időtartama! 

 


TUDNIVALÓK A SZÁMÍTÁSTECHNIKAI TERMÉKEKNÉL

 • A használt számítógépekre 1 év garanciát vállalunk
 • Kérhető +1 év kiterjesztett garancia
 • A használt PC alkatrészekre 6 – 12 hónap a garancia
 • Az új PC alkatrészekre 12/24/36 hónap a garancia
 • Szoftverekre NEM vállalunk garanciát

 

TUDNIVALÓK A LAPTOPOKNÁL

 • A felújított laptopokra 6 hónap garanciát vállalunk
 • Kérhető +1 év kiterjesztett garancia
 • A laptop alkatrészekre 6 – 12 hónap a garancia
 • Szoftverekre NEM vállalunk garanciát
 • A használt akkumulátorra a garancia NEM vonatkozik

 

KIPRÓBÁLÁS

Minden használt/felújított termékünket természetesen engedjük a vásárlóinknak kipróbálni, sok esetben még az újakat is, de legyünk tisztába, hogy vannak olyan termékek, melyeket higiéniai okokból nem tudunk próbára átadni. Ilyenek a fej- és fülhallgatók, headset -ek, mikrofonok, stb. 

Továbbá vannak olyan új termékek, amik csomagolását roncsolás nélkül nem lehet felbontani (Pl. Pendrive -ok), tehát ezek kipróbálásától is elzárkózunk!

 

ÁLTALÁNOS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

A garancia ideje minden termék adatlapján megtalálható.

A garanciát minden esetben garancialevéllel és/vagy a számlával, valamint a termék összes tartozékával együtt érvényesítheti üzletünkben.

1173 Budapest, Pesti út 52. (üzletsor) 

Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10 – 18 óráig
Szombat, vasárnap: 10 – 16 óráig

Kivételt képeznek ezalól a saját/külső garanciajeggyel ellátott termékek. Ebben az esetben a jótállási jegyen feltüntetett ideig vonatkozik a garancia, valamint az azon feltüntetett szakszervizbe tudja eljuttatni a gyorsabb ügyintézés érdekében.

Amennyiben további kérdése van szívesen segítünk e-mailben és telefonon is.

Meghibásodás esetén, ha a terméket a szervizbe leadottal azonosra nem tudjuk cserélni, különbözet fizetéssel más típusra lehet kérni a cserét.

Új termékek esetében az aktuális árat vesszük figyelembe. Amennyiben a különbözet fizetéssel történő csere nem megfelelő kérheti az aktuális ár visszafizetését. (Lásd 1959. évi iv. törvény 306. §)

Használt terméknél értékegyeztetéssel cseréljük a hibás alkatrészt/készüléket, vagy a különbözet megfizetésével választhat más terméket is!

A hibás termék vásárláskori vételárának 100% -a levásárolható! 

A használt/felújított termékek esetében pénzvisszafizetési garanciát nem tudunk biztosítani!

 

Az eladó szavatossági és jótállási felelõsségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.)
GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.


KITERJESZTETT GARANCIA

Minden ügyfelünk kérheti a garancia kiterjesztést, mellyel az üzletünkben vásárolt termékek (laptop, vagy számítógép) garanciális idejét lehet megnövelni 12 hónappal.

Így a felújított számítógépeknél elérhető a 24 hónapos garancia!
A LiliRose Series számítógépek esetében így elérhető a 36 hónapos garancia!
A felújított laptopunkat hazavihetjük akár 1,5 év garanciával!!! (Ez Magyarországon egyedülálló!)

“Sok esetben az új termékeknél is csak 12, vagy 24 hónap garancia vehető igénybe!”

 • A kiterjesztett garancia vásárlásával méltán biztonságba érezheted magad!
 • Az 1 év kiterjesztett garanciát kizárólag a felújított számítógépeknél és laptopoknál kérheted!
 • Útólagosan nem kérhető a kiterjesztés, kizárólag a vásárlással egy időben!

 


Szeretnél egyedi garanciális feltételeket, ami csak rád vonatkozik?
Van rá lehetőség, de ehhez mennyiséget kell vásárolni és kizárólag személyesen üzletünkben a konkrét termékek kiválasztása után tudunk egyedi ajánlatot készíteni!

ÜZENETKÜLDÉS