Használt, felújított, vagy újjáépített?

A legtöbb vásárlónak szinte fogalma sincs

Használt / Felújított / Újjáépített – Most melyik melyik???

  1. Használt PC:
    • Mi ez? Egy olyan számítógép, amit korábban valaki használt, de valamiért eladósorba került.
    • Előnyök: Általában olcsóbb, mint egy új számítógép, így pénzt takaríthatsz meg. Sokféle típus és állapotú gép közül válogathatsz.
    • Hátrányok: Nem tudhatod biztosan, milyen állapotban van, illetve hogy használták. A teljesítménye és az élettartama változhat. Nincs garancia.
  2. Felújított PC:
    • Mi ez? Egy használt PC, amit felújítottak, hogy újra működőképes és megbízható legyen.
    • Előnyök: Általában olcsóbb, mint az új társaik. Megbízhatóbb, mint a használt PC, mert átnézték és javították.
    • Hátrányok: Drágább lehet, mint egy sima használt PC. Az állapota változhat a felújítástól függően.
  3. Újjáépített PC:
    • Mi ez? Egy olyan számítógép, amit alkatrészenként építettek újra, gyakran új alkatrészekkel, új számítógépházba.
    • Előnyök: Magasabb teljesítményű, megbízhatóbb, és gyakran testre szabható a saját igényeid szerint. Jó választás játékhoz vagy speciális feladatokhoz.
    • Hátrányok: Általában drágábbak, mint a használt vagy felújított PC-k.

Választásod attól függ, hogy mire használnád a számítógépet, mennyi pénzt szeretnél rá költeni, és mennyire fontos számodra a megbízhatóság és a teljesítmény. Használt PC-t választhatod költségkímélés céljából, míg egy felújított vagy újjáépített PC hosszú távú befektetés lehet a megbízható és erős számítógép iránti igényeid kielégítéséhez.

Miért a legjobb választás az újjáépített PC?

  1. Újabb technológia: Az újjáépített számítógépek legtöbbször új számítógépházba kerülnek, valamint több új alkatrész felhasználásával készülnek, mint a felújított társaik, így az újabb technológia és a nagyobb teljesítmény áll rendelkezésedre. Ez különösen fontos lehet, ha játékokat játszanál vagy olyan feladatokat végeznél, amelyek magas teljesítményt igényelnek.
  2. Testre szabhatóság: Az újjáépített PC-k testre szabhatók, így kiválaszthatod a konkrét alkatrészeket és tulajdonságokat, amelyek az igényeidnek legjobban megfelelnek, amely lehetővé teszi, hogy szinte egyedi PC-t hozz létre, amely pontosan illeszkedik a feladatokhoz.
  3. Megbízhatóság: Az újjáépített PC-k általában alapos tesztelésen és minőségellenőrzésen mennek keresztül, hogy biztosítsák a hosszú távú megbízhatóságot és teljesítményt. Ezek a gépek olyan alkatrészekből épülnek, amelyekre lehet hosszabb garanciát vállalni, így nagyobb biztonságban érezheted magad.
  4. Költséghatékonyság: Bár az újjáépített PC-k ára lehet magasabb, mint a használt vagy felújított PC-ké, hosszú távon költséghatékonyabb lehet, mivel hosszabb élettartammal és jobb teljesítménnyel rendelkezik. Nem kell hamarosan új gépet vásárolnod, vagy alkatrészeket cserélned.

Ezen előnyök miatt az újjáépített PC a legjobb választás lehet, ha megbízható és teljesítményorientált számítógépet szeretnél, ami hosszú távon is megfelel az igényeidnek.

A PCBUTIK.eu kizárólag felújított és újjáépített, valamint teljes mértékben átvizsgált számítógépeket értékesít ügyfeleik felé!

2015 Augusztus 25 és 2023 Augusztus 25. között értékesített több száz darab felújított számítógépből a tényleges garanciában visszahozott számítógépek darabszáma nem érte el az 10 darabot!!!

Erre nagyon büszkék vagyunk és ígérjük, hogy a jövőben is méltóan helyt fogunk állni!

Köszönjük a bizalmatokat és továbbra is szeretettel várunk üzletünkben… 🙂