elePhone P8 Mini

Állapot:Felújított / Megkímélt
Szín:Black
Garancia:12 hónap
Készlet:1 db
Termék helye:Üzlet

Ár: 27.990 Ft

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK (Angol)
https://www.devicespecifications.com/en/model/f9e54352

A készülékhez tartozó kiegészítők:

  • Új hálózati töltőfej
  • Új töltő/adatkábel

Az Elephone P8 Mini egy középkategóriás okostelefon, amelyet a kínai gyártó, az Elephone készített. A telefon 2017-ben jelent meg, és számos alapvető funkcióval és jellemzővel rendelkezik.

Az Elephone P8 Mini kialakítása vonzó és modern, vékony, kerekített élekkel és fém kerettel rendelkezik. Az eszköz 5,0 hüvelykes IPS LCD érintőkijelzővel rendelkezik, amely élénk színeket és éles megjelenítést kínál.

A telefon két hátlapi kamerával rendelkezik, amelyek 13 megapixeles és 2 megapixeles felbontásúak. Ez lehetővé teszi a mélységélesség hatékony érzékelését, valamint a bokeh hatású portréfotók készítését. Az előlapi kamera 16 megapixeles, ami jó minőségű önarcképek készítésére alkalmas.

Az Elephone P8 Mini megbízható teljesítményt nyújt a MediaTek MT6750T chipsettel és 4 GB RAM-mal. Bár ez nem a legfrissebb hardver, de az általános feladatokra és alkalmazások futtatására tökéletesen alkalmas.

Az eszköz rendelkezik egy 64 GB-os belső tárhellyel, amely bővíthető microSD kártyával. Az Android 7.0 Nougat operációs rendszert futtatja, amely lehetőséget biztosít a legújabb alkalmazások és funkciók használatára.

Összességében az Elephone P8 Mini egy megfizethető áron kínált okostelefon, amely kielégítő kamerával és teljesítménnyel rendelkezik, ideális választás lehet azoknak, akik nem szeretnének túl sokat költeni, de mégis jó minőségű készüléket szeretnének.


Specifikáció:

Modell:elePhone
Processzormagok száma:8
Memória (RAM):4 GB
Belső tárhely mérete (ROM):
Bővítési lehetőség:
64 GB
MicroSDXC
SIM kártyák száma: (Maximális):1 + 1 db (Hybrid)
4G (LTE) kompatibilitás:Igen
5G (NR) kompatibilitás:Nem
NFC:Nem
FM Rádió:Van
Töltőcsatlakozó:Micro USB
Egyéb:
Hálózat:Független
Tartozékok, kiegészítők:Új hálózati töltőfej
Új
töltő/adatkábel
Állapot:Megkímélt
Operációs Rendszer:Android 7.0 (Ele OS)