Forcell USB-C > USB-C (60W) kábel

Állapot:Új termék
Garancia:12 hónap
Készlet:2-3 db
Termék helye:Üzlet

Ár: 2.990 Ft

Klub ár:2.690 Ft

A Forcell a GSM kiegészítők európai márkája, amely a stílusra és a használat kényelmére helyezi a hangsúlyt, ezért termékei ideális választás azok számára, akik értékelik a magas minőséget és az időtálló dizájnt.

Szupergyors, multimédiás kábel mobil eszközök adatátviteléhez és töltéséhez, beleértve a laptopokat is. Támogatja a Quick Charge 4.0 és a Power Delivery gyorstöltési szabványokat. A maximális teljesítmény 60W. A réz és a műanyag használata garantálja a kábel biztonságos és zavartalan működését. A maximális teljesítmény 60W.

A gyorstöltő nem minden. Az energiapotenciál kihasználásához a tápegységnek megfelelő kábelre van szüksége, amely ugyanolyan magas feszültséget szolgáltat, és így lerövidíti a töltési időt. A Forcell C339 kábel kifejezetten ajánlott akár 60W teljesítményű gyorstöltőkkel való használatra is. A kábel modern okostelefonok, de laptopok töltésére is alkalmas.  

OPPO, Samsung, Xiaomi, Huawei, Vivo okostelefonok gyorstöltése

A kábel gyors, biztonságos töltést tesz lehetővé a Quick Charge 4.0 és a Power Delivery szabványoknak megfelelően, ami azt jelenti, hogy az akkumulátor 20%-kal gyorsabb, mint az előző verzió. Sőt, 5 perc töltés lehetővé teszi, hogy a készülék akár 5 órán keresztül működjön.

Gyors adatátvitel

USB 3.2 Gen 2 szabványú kábelünk  10 Gbps sebességű adatátvitelt tesz lehetővé. Mit jelent ez a gyakorlatban? A C339 kábellel kétszer olyan gyorsan továbbíthatja az adatokat és feltöltheti az eszközöket, mint az USB 3.0 verziójú kábellel.

Kényelmes munkavégzés okostelefonnal

A kábel 1 méter hosszú. Így otthon és az autóban is kényelmesen dolgozhat okostelefonjával.

Biztonság

A gyártásban használt réz és műanyag a kábelt vékonyra, könnyűvé és zavartalan működésre készteti. A beépített védelem garantálja a rövidzárlatok és feszültséglökések elleni védelmet minden áramvezető eszköz számára. A termék CE, RoHS és FCC tanúsítvánnyal is rendelkezik .

Specifikáció:

Teljesítmény (Max.):60W (3A)
Hosszúság:1m
Szín:Fehér
Típus:USB-C to USB-C