Forcell USB-C > USB-C (100W) kábel

Állapot:Új termék
Garancia:12 hónap
Készlet:2-3 db
Termék helye:Üzlet

Ár: 3.990 Ft

Klub ár:3.390 Ft

A Forcell a GSM kiegészítők európai márkája, amely a stílusra és a használat kényelmére helyezi a hangsúlyt, ezért termékei ideális választás azok számára, akik értékelik a magas minőséget és az időtálló dizájnt.

Szupergyors, multimédiás kábel mobil eszközök adatátviteléhez és töltéséhez, beleértve a laptopokat is. Beépített e-mark chippel rendelkezik. Támogatja a legújabb töltési technológiákat, mint például a Quick Charge 4.0 és a Power Delivery. Az alkalmazott alumínium árnyékolás biztosítja a kábel biztonságos és zavartalan működését. A maximális teljesítmény 100W. 

A gyorstöltő nem minden. Az energiapotenciál kihasználásához a tápegységnek megfelelő kábelre van szüksége, amely ugyanolyan magas feszültséget szolgáltat, és így lerövidíti a töltési időt. A Forcell C339 kábel kifejezetten a 100W teljesítményű gyorstöltőkhöz ajánlott kiegészítő. A kábel a modern okostelefonok, de laptopok töltésére is alkalmas.  

Beépített e-mark chip

A kábel beépített e-mark chippel rendelkezik, amely az 5A-t támogató USB-C > USB-C kábelekhez szükséges. A Forcell C339 kábellel biztos lehet benne, hogy a megfelelő kábelt használja, ha az áram ellátáshoz olyan tartozék szükséges, amely támogatja ezeket a paramétereket. Ezenkívül az e-mark technológia lehetővé teszi az adott kábel maximális teljesítményének felhasználását.

OPPO, Samsung, Xiaomi, Huawei, Vivo okostelefonok gyorstöltése!

A kábel gyorstöltést tesz lehetővé a Quick Charge 4.0 technológiával, ami azt jelenti, hogy az akkumulátor 20%-kal gyorsabb az előző verziónál. Sőt, 5 perc töltés lehetővé teszi, hogy a készülék akár 5 órán keresztül működjön. Az 5A áramerősség lehetővé teszi, hogy okostelefonját mindössze 15 perc alatt 50%-ra töltse fel (az eszköz akkumulátorától, a telefon típusától és a használt töltőtől függően). Ezenkívül a kábel támogatja a különböző telefongyártók által használt gyorstöltési módszereket: OPPO SUPERVOOC, Huawei Super Fast Charging, Xiaomi Turbo Charge, Vivo FlashCharge, AFC, Power Delivery 3.0.  

Kényelmes munkavégzés okostelefonnal

A kábel 1 méter hosszú. Így otthon és az autóban is kényelmesen dolgozhat okostelefonjával.

Biztonság

A Forcell C339 kábel alumínium árnyékolást használ, így a kábel vékony, könnyű és zavartalanul működik. Az alkalmazott földelés védelmet nyújt a rövidzárlatok és feszültséglökések ellen minden áramvezető eszköznél. 

Specifikáció:

Teljesítmény (Max.):100W (5A)
Hosszúság:1m
Szín:Fehér
Típus:USB-C to USB-C