WEBoldal készítés

A PCBUTIK.eu weboldal készítéssel is foglalkozik. Elhivatottságunknak köszönhető, hogy felkészült partnereinkkel egy olyan termékpalettát mutassunk be ügyfeleinknek, melyet teljes elégedettséggel tudnak használni.

Nálunk a weboldal elkészítése a szöveges tartalom áttekintésével és a tematika megtervezésével, körülírásával kezdődik. A munkafolyamat első fázisa, amikor megismerjük a vezető témát, a profilt, ami köré a honlapot építjük.

Ehhez, Neked kell a tevékenységi körödre vonatkozó írásos anyagokat rendelkezésünkre bocsájtanod. Természetesen segítünk a szövegalkotásban, ha nincs elegendő forrásanyagod. Nagyon fontos megemlíteni, hogy a keresők büntetik a duplikált tartalmakat, tehát nem érdemes átvenni semmit másoktól. A tartalmak utólagos munkája a keresőoptimalizálás egyik fázisa, amikor fontos kulcsszavakat helyezünk el a megfelelő helyeken, sűrűségben és formában.

Nálunk elsősorban a fókuszban a kisvállalkozások állnak, a nagy megrendelőket ellátják a több évtizedes múlttal, nagy csapattal rendelkező designer cégek: multikra szabott árakon. Mi a kisvállalkozások által is megfizethető árakon dolgozunk, kitűnő minőségben. Elintézzük neked a Domain Regisztrációt, a Tárhelyet és a Weboldal kialakítását, illetve az első tartalomfeltöltést. Nem titkoljuk árainkat, a lehető legpontosabban igyekszünk körülírni mit és mennyiért kap a megrendelő.

Szeretettel ajánljuk figyelmedbe tevékenységi körünk egyéb részeit is, hiszen többféle szolgáltatást is nyújtunk az arculattervezéstől, honlapkészítéstől a kisvállalati számítógép hálózat építésen át a beszerzésig, selejtezésig!

Ha döntöttél, emelkedj ki a szürke tömegbőlSzínezd Ki a Világot! Mi segítünk!


Bővebb információ a +36 (70) 885 85 05 -ös telefonszámunkon!