vas. jan 19th, 2020

…::: PCBUTIK.eu

::: PC > LAPTOP > MOBILTELEFON ::: Használt számítástechnikai és mobiltelefon szaküzlet és szerviz ::: Cím: 1173 Budapest, Pesti út 52. (üzletsor) ::: Tel.: +36 (70) 885 85 05 ::: Szerdánként 20 óráig nyitva vagyunk! :::…

UBUNTU -t használnék

 

OTTHON ÉS AZ IRODÁBAN IS HASZNÁLHATÓ!

JOGTISZTA OPERÁCIÓS RENDSZER!

MAGYAR NYELVEN IS BESZÉL!

FIREFOX, GOOGLE CHROME, OPERA!

INGYENES SZABADSÁG!

HA EZT HASZNÁLOD, AKKOR TE IS INTEGETHETSZ A VÍRUSOKNAK!

NE FÉLJ TŐLE NEM FOG MEGENNI…

 

 

Sokat gondolkodtunk, hogy melyik operációs rendszert telepítsünk az általunk forgalmazott számítógépekre, így esett a válasz az UBUNTU 16.04 LTS (LTS = Longt Time Suppport, vagyis hosszú ideig támogatott) verzióra, mivel stabil és egy jól összerakott operációs rendszerről van szó. A Windowsról nem okozhat gondot átállni, hiszen szinte majdnem minden ugyanott van. Van Start Menü, Vezérlőpult, sőt még Sajátgép is! Igaz itt másképp van elnevezve, de aki ült Windows előtt, az rögtön tudja majd használni.

Aki ezt olvassa az nézzen rá a telefonjára. Androidos??? Ha igen, akkor te is egy Linux felhasználó vagy, csak még lehet, hogy nem tudtál róla! Netán iOS fut a telódon? Tudtad, hogy az almás operációs rendszer alapja a Linux? Akkor nem hazudok, ha azt mondom, hogy szegről, végről, de TE is egy Linux felhasználó vagy, persze lesarkítva…

És akkor még nem is említettük az UBUNTU telefonokat…

 

UBUNTU 16.04 LTS – Asztal

 

Ha összevetjük, hogy egy Windows, még ha használt géppel együtt veszed, akkor is 9.990 Forint. Ezzel szemben az UBUNTU díjmentes és hopp, spóroltál rögtön 9.990 Forintot, amit hétvégén elbulizhatsz, vagy vehetsz a gépedbe egy jobb vidikarit, vagy több memóriát!

 

Mire tudod használni?

Internetezésre: Firefox, Google Chrome, Opera
Zenehallgatásra: Rhythmbox, vagy VLC Media Player
Filmek nézése: VLC Media Player
Online hang és videó híváshoz Facebook Messenger, Skype, Firefox HELLO
Irodai munkákra, levelezésre LibreOFffice irodai csomag (Microsoft Office kompatibilis)
Grafikai munkák elkészítésére Inkscape (CorelDraw klón), GIMP (Hasonló, mint a Photoshop)
Játékra Steam kliens, illetve egyéb online és beépített játékok

 

Mint azt a fenti listából te is láthatod elég sok mindenre használhatod az UBUNTU Operációs Rendszert, melyet az általunk forgalmazott egyes számítógépekre automatikusan előtelepítünk, hogy vásárlás után csak használnod kelljen a gépet és ne a telepítésekkel töltsd el a hasznos idődet, valamint ne költs ezreket csak azért, hogy internetezni tudj otthon, vagy irodádban!

Számítógépeinkre kizárólag ezt a verziót telepítjük: UBUNTU 16.04 LTS – 64-BIT


Ajánlott rendszerkövetelmény 

10 – 15 GB szabad tárterület, 2 GB RAM
Dual Core processzor
Intel, Nvidia, vagy AMD/ATi VGA kártya

Természetesen a tőlünk vásárolt számítógépekre a garancia akkor is élni fog, ha úgy döntesz, hogy más operációs rendszerrel (pl.: Microsoft Windows) kívánod használni a nálunk vásárolt számítógépedet.


Ugrás az UBUNTU hivatalos oldalára