WINDOWS OS

A PCBUTIK.eu hivatalos Microsoft® Authorized Refurbisher (M.A.R.) Partner!

Mit is jelent és mi az a MAR program?

Vállalkozásunk 2018 október végén sikerrel csatlakozott a Microsoft® Authorized Refurbisher Partnerprogramhoz, melyre méltán büszkék lehetünk! Ez a partnerprogram, lehetővé teszi nekünk, hogy harmad áron tudjuk adni a Microsoft® Windows 10 Home vagy Pro operációs rendszereket ügyfeleinknek.

Microsoft® GMRL matrica

De mit is jelent ez: Microsoft® Authorized Refurbisher Partner?

A Microsoft® 2007 novemberében döntött úgy, hogy elindít egy programot, ami részben a szoftver kalózkodás korlátozásának egyik módja lett. Az Internetnews.com szerint a Microsoft® csinált egy felmérést, amiből arra az eredményre jutott, hogy megnövekedett a felújított számítógépek kereslete, viszont egyre több esetben fordul elő, hogy operációs rendszer nélkül kerülnek forgalomba. A Microsoft® meggyőződése, hogy azokra a számítógépekre, laptopokra, amelyek operációs rendszer nélkül kerülnek a végfelhasználókhoz, valószínűleg tört Windows és más kalóz Microsoft® szoftverek kerülnek feltelepítésre. A Microsoft® Authorized Refurbisher (MAR) Program, tehát a kalózkodás elleni védelembe érdekében próbált elérhető megoldást nyújtani a felújított gépvásárlók körében.Azok a számítástechnikai cégek, akik megkapják a Microsoft® Authorized Refurbisher Partner minősítést, egy olyan hivatalos Microsoft® programban vesznek részt, amiben kedvezményesen kapnak lehetőséget felújított számítástechnikai eszközökre eredeti Windowst feltelepíteni. A MAR program segítségével a számítástechnikai cégek kedvezményes díjat fizetnek a Microsoft® szoftverek telepítéséért. Ennek a programnak a másik célja a kalózkodás visszaszorításán túl, hogy megakadályozzák azt, hogy a felújított számítástechnikai termékek operációs rendszer nélkül kerüljenek a végfelhasználókhoz.

A MAR program előnye

A MAR program előnyét leginkább a végfelhasználóink élvezhetik, hiszen a Microsoft® Authorized Refurbisher Partner minősítésünknek köszönhetően, olcsóbban tudjuk értékesíteni a Microsoft® szoftvereket a nálunk vásárolt felújított, brand (gyári) és OEM (épített) számítógépekre, laptopokra, az újonnan vásárolt gépekkel szemben.

Registered vagy Authorized (Regisztrált vagy Engedélyezett)

A Microsoft® a MAR programban résztvevőket két csoportra osztja: Microsoft® Registered Refurbisher és Microsoft® Authorized Refurbisher. A különbség a két csoport között, hogy míg egy Authorized (engedélyezett) felújító cégnek  legalább 12000 gépet kell felújítania évente, úgy a Registered (regisztrált) felújító cégnek csak regisztrálnia kell a Microsoft® honlapján és nincs kötelező kvóta. Cserébe ott nagyságrendekkel drágább a Windows, közelíti a bolti OEM árat. Ráadásul minden egyes tranzakció előtt külön meg kell igényelje a matricákat egy helyi Microsoft disztribútortól, ami hetekkel megnyújthatja a telepítési folyamatot. Míg amikor egy MAR partnertől rendel gépet reggel 10-kor, délután már a saját felújított, prémium, Windows-zal előtelepített számítógépén dolgozhat.

Mindig a legfrissebb!

A  MAR partnernél mindig a legfrissebb szoftverek kerülnek fel a felújított számítógépre, laptopra. Ez nem csak Microsoft szabály, hanem saját irányelvünk is. Így nem csak a legújabb biztonsági frissítéseket kapod meg garantáltan, hanem a több órás kezdeti várakozást is elfelejtheted, amíg “up to date”-é varázsolnád a rendszert, hogy kockázatmentesen lépj ki az internetre.

2022 elején kicsit átalakult a M.A.R. rendszer, mivel itt is bevezetésre került a DPK – Digital Product Key (Digitális licenszkulcs), erről írtunk is. 2022 Április 18 -tól viszont újra a régi áron tudunk Windows® 10 Home és Windows® 10 Pro operációs rendszereket biztosítani ügyfeleinknek!

Kíváncsi vagy mennyibe kerül egy Windows?

  • Microsoft® Windows® 10 Home: 9.990 Ft
  • Microsoft® Windows® 10 Pro: 14.990 Ft

*Kizárólag a nálunk vásárolt, felújított számítógépekhez és laptopokhoz kérhető!

Tervezz hozzánk útvonalat!