Weboldal készítés

Vállalkozásunk többek között weboldal készítéssel is foglalkozik, igaz nem ez a fő profilunk. Elhivatottságunknak köszönhető, hogy a használt számítástechnikai eszközök értékesítése és szervize mellett nagy hangsúlyt fektessünk kisebb cégek, vállalkozások weboldalának tervezésére, kivitelezésére és karbantartására is.


Egy weboldal elkészítésének a menete:

Először is rendelkezésünkre kell bocsájtanod a tevékenységi körödre vonatkozó írásos anyagokat. Természetesen segítünk a szövegalkotásban, ha nincs elegendő, vagy megfelelő forrásanyagod. Ezt követően együtt kiválasszuk a megfelelő témát a leendő weboldaladhoz. Nagyon fontos megemlíteni, hogy a keresők büntetik a duplikált tartalmakat, tehát nem érdemes átvenni semmit másoktól. A tartalmak utólagos munkája a keresőoptimalizálás egyik fázisa, amikor fontos kulcsszavakat helyezünk el a megfelelő helyeken, sűrűségben és formában.

Nálunk elsősorban a fókuszban a kisvállalkozások állnak, a nagy megrendelőket ellátják a több évtizedes múlttal, nagy csapattal rendelkező designer cégek: multikra szabott árakon. Mi a kisvállalkozások által is megfizethető árakon dolgozunk. Elintézzük neked a Domain Regisztrációt, a Tárhelyet és a Weboldal kialakítását, illetve az első tartalomfeltöltést. Nem titkoljuk árainkat és a lehető legpontosabban igyekszünk körülírni, hogy mit és mennyiért kapsz tőlünk.

 

 

Mit is takar egy 19.990 Ft -os honlap:

Tervezést, kivitelezést, egyszeri tartalomfeltöltést (1 db fotógalériával), tárhelyet (100 MB, 1 évre) és 1 db (.hu) domain név regisztrációt (1 évre).

Nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, hogy kizárólag WORDPRESS tartalomkezelő keretrendszerrel dolgozunk, valamint ingyenes témasablonokat használunk a honlapodhoz. Ilyen témasablon van telepítve a saját weboldalunkon is (www.pcbutik.eu). Ezért tudunk viszonylag gyors határidővel és pénztárcabarát árakon dolgozni. Kicsit kitérnénk a határidőre, ami természetesen az egyik legnagyobb szempont is egyben. A weboldal elkészülési idejét nagyban befolyásolja, hogy mikor kapjuk meg a tartalom feltöltéséhez szükséges anyagokat.

Az összes feltöltésre kerülő szöveg és képi anyag beérkezése után elindítjuk a domain regisztrációt.

A domain regisztrációs folyamat elindítását és a szükséges tárhely lefoglalását a munkadíjunk 50% -ának megfizetése után tudjuk elkezdeni!

A választott domain név regisztrálása (2-3 munkanap) és a weblapod készítése egy időben történik, tehát kb. 1 héten belül van működő és használható honlapja a vállalkozásodnak!

 

Lássuk a tartalmat:

A választott (.hu) domain nevet regisztráltuk (pl.: www.valami.hu) és megvan a tárhely (100 MB).

  • Maximum 5 db aloldal kialakítása, tartalom feltöltéssel együtt
  • A nyitólap (főoldal) kialakítását, tartalommal és sliderrel együtt (Max. 5 db kép)
  • A menürendszer és a hivatkozások kialakítása a már meglévő oldalakhoz (pl.: FACEBOOK)
  • 1 db fotógaléria kialakítása valamelyik aloldalon (Max.: 30 db kép)
  • 1 db ajándék e-mail cím (valami@valami.hu)

Természetesen aloldalakat, vagy sliderképeket te is hozzá tudsz adni a kész honlapodhoz, vagy akár a tartalmat is tudod módosítani a saját igényed szerint a későbbiekben.

…Röviden ennyi fér bele a 19.990 Ft -os csomagba…

További kérdés esetén keress minket valamelyik elérhetőségünkön!


 

Kiegészítő szolgáltatásaink

Aloldal létrehozása: 990 Ft / oldal (Tartalomfeltöltéssel együtt)
További fotógaléria: 990 Ft / galéria (Max. 30 db kép)
100 MB tárhely bérlése: 990 Ft / év (Az első évben díjmentes!)
300 MB tárhely bérlése: 1.990 Ft / év (Az első évben csak 990 Ft!)
500 MB tárhely bérlése: 2.990 Ft / év (Az első évben csak 1.990 Ft!)
Domain hosszabbítás: 3.990 Ft / év (.hu domainok esetében. / Az első évben díjmentes!)
További e-mail címek:  500 Ft / db
WEBSHOP kialakítása: 30.000 Ft (Termékfeltöltés nélkül)
 – Termékfeltöltés: 500 Ft / termék
 – Termékfotózás: www.gyenesandrea.hu (Kérd partnerünk ajánlatát)

 

 

Egyedi igények esetén is állunk rendelkezésedre, keress minket valamelyik elérhetőségünkön!