Garancia

Kerültél már olyan helyzetbe, hogy használt, vagy akár új alkatrészt szerettél volna garanciában cserélni, és nem foglalkoztak elég körültekintően a problémáddal, hetekig ültek a gépeden és a pénzeden?

 

MI MINDEN TERMÉKRE GARANCIÁT VÁLLALUNK!

 

Ez így igaz, minden terméket a megvásárlást megelőzően letesztelünk, és erre felelősséget is vállalunk! Ha bármi problémád van a termékkel, hozd vissza, és – ha van készleten azonos tudású termék – akkor azonnal cseréljük, nem raboljuk az idődet! Ha mégsem találnánk csereterméket, akkor a vásárolt áru értékét 100% -ban le tudod vásárolni, bármilyen raktáron lévő termékre.

Pénz visszafizetési garancia akkor vehető igénybe, ha 72 órán belüli meghibásodás esetén, a termék cseréjét nem tudjuk legfeljebb 8 munkanapon belül biztosítani.

 

A GARANCIA IDŐTARTAMÁT MINDEN TERMÉKNÉL KÜLÖN JELEZZÜK!

 

A terméken égés, törés, repedés, egyéb fizikai sérülés, továbbá nem rendeltetésszerű használat, valamint a gyári beállításait meghaladó teljesítményen történő használat (túláram, túlhúzás) azonnali garanciavesztést von maga után.

Inkompatibilitási problémákra sokan nem vállalnak garanciát. Azonban a INFOBUTIK.eu rugalmasan kezeli ezen problémákat – előzetes egyeztetés alapján a vásárlást követően, 30 napon belül – ugyanabban az értékben – cserélhető az adott alkatrész.

NEM GARANCIÁLIS TERMÉKEK LISTÁJA

Kábelek, Akkumulátorok, Elemek, CD/DVD lemezek, Egyéb mágneses lemezek (Pl.: Floppy lemez), Festékpatronok, Tonerek, Tápegység nélküli számítógépházak, Hűtőventilátorok


Irányadó garaciális idő az alábbi termékekre:

  • Felújított asztali konfiguráció Általában 12 hónap (Infó a termék adatlapján)
  • Használt PC alkatrészek – Általában 1 – 12 hónap (Infó a termék adatlapján)
  • Új PC alkatrészek – Általában 12 – 36 hónap (Gyártófüggő, infó a termék adatlapján)
  • Felújított laptopok – Általában 3 hónap (Infó a termék adatlapján)
  • Felújított moltelefonok – Általában 1 – 3 hónap (Infó a termék adatlapján)
  • Felújított tabletek – Általában 1 – 3 hónap (Infó a termék adatlapján)
  • Új Fül- és fejhallgatók, headset -ek – Általában 12 hónap (Gyártófüggő, infó a termék adatlapján)
  • Utángyártott mobiltelefon akkumulátorok – Általában 6 hónap (Infó a termék adatlapján)

Kipróbálás:

Minden használt termékünket természetesen engedjük a vásárlóinknak kipróbálni, sok esetben még az újakat is, de legyünk tisztába, hogy vannak olyan termékek, melyeket higiéniai okokból nem tudunk próbára átadni. Ilyenek a fej- és fülhallgatók, headset -ek, mikrofonok, stb.

Továbbá vannak olyan új termékek, amik csomagolását roncsolás nélkül nem lehet felbontani (Pl. Pendrive -ok), tehát ezek kipróbálásától is elzárkózunk!


Nagyon fontos!

Az INFOBUTIK.eu fenntartja a jogot arra, hogy garancia nélkül értékesítsen terméket, vagy módosítsa annak időtartamát, abban az esetben, ha az ügyfél alkudik a termék feltűntetett vételárából! Ilyen esetben a számlán is külön jelezzük, hogy az ügyfél kérésére módosult a garancia időtartama!