LiliRose Series számítógépeink

…Eljött az otthoni számítógéphaszánlat “legkeményebb” időszaka és elindult a Home Office és a Digitális Oktatási Rendszer. Felértékelődtek az egykor hős korukat élő, de mára elavult asztali számítógépek. Sok ügyfelünk keresett meg és kért fel minket, hogy ezeket az elfeledett – némely esetben már a padláson pihenő és a lomtalanításra váró – konfigurációkat támasszuk fel és fejlesszük fel a kor követelményeinek megfelelő szintre. Megcsináltuk, minden esetben! Jött egy gondolat… Legyen ez egy saját márka, mindenki számára elérhető áron és olyan szolgáltatásokkal, ami Magyarországon egyedülálló!

Kíváncsi vagyok a LiliRose számítógépek világára (www.lilirose.hu)

Az általunk forgalmazott LiliRose Series számítógépekre – A Microsoft® MAR partnerprogramnak köszönhetően – előtelepítettük a Microsoft Windows 10 Home operációs rendszert. (A MAR partnerprogramról bővebben itt olvashat)

MINDEN LILIROSE SERIES SZÁMÍTÓGÉPÜNKRE 2 ÉV TELJES KÖRŰ GARANCIÁT VÁLLALUNK, VALAMINT A TOVÁBBI KITERJESZTETT (+1 ÉV) GARANCIA IS IGÉNYELHETŐ*!

* – A +1 év kiterjesztett garanciát a számítógép vásárlásakor kell igényelni és kifizetni, melynek összege: 10.000 Ft – a számítógép értékétől függetlenül. Igénylése nem kötelező.


Post Grid lazy load
🙁 Sajnos ebben a kategóriában nem található termék. (Kérlek érdeklődj telefonon!)

Tervezz hozzánk útvonalat!