MIÉRT A PCBUTIK?

“SZERINTÜNK A LEGFONTOSABB, HOGY SZERESSÜK, AZT AMIT CSINÁLUNK. NÁLUNK EZ MÁR HIVATÁS ÉS NEM CSAK EGYSZERŰEN MUNKA…”


TÖBB, MINT 20 ÉVES SZAKMAI ÉS KERESKEDELMI TAPASZTALAT!

 • EGY KEDVES ÜGYFELÜNK VÉLEMÉNYE

“Sok jó számítógépes szakemberrel találkoztam már, de ennyire precíz összeszerelést és hardveres szakértelmet nagyon ritka esetben láttam, mint amilyen a PC Butik munkája és ismerete a hardverek tekintetében. Mindenkinek ajánlom mert kiváló szinte egyedülállóan magas a szolgáltatás színvonala.”


NÁLUNK OLYAN A HANGULAT, AMI NINCS MÁSHOL!

 • EGY MÁSIK ÜGYFELÜNK ÍGY FOGALMAZOTT

“Ha össze akarom foglalni a végeredményt, ezt így kell csinálni. Barátságos, érdeklődő és mindenre kiterjedő kiszolgálás, korrekt ( szerintem nagyon is ) árak, szinte haveri hozzáállás, a bratyizásig nem elszaladva, a tiszteletet megadva. Több gépet is vásároltunk már itt, sem a minőséggel, sem az árakkal nem volt gond, illetve egyszer volt valami program hiba az egyik gépen amit szinte azonnal orvosoltak. Látszik a hozzáértés, és az, hogy nem a meggazdagodásra hajtanak, hanem a hosszú távú kapcsolatra építenek. Ide jövök máskor is.”


PÉNZTÁRCABARÁT HOZZÁÁLLÁS!

 • NEM FELTÉTLEN KELL MINDENHEZ DRÁGA SZÁMÍTÓGÉP, VAGY LAPTOP!
 • ÁRAINKAT ÚGY KALKULÁLJUK, HOGY AZOK MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐEK LEGYENEK!

MIÉRT NINCS WEBSHOP?

Sokat gondolkodtunk – ügyfeleinket is bevonva, hogy indítsunk-e WEBáruházat, de közösen úgy döntöttünk, hogy egyenlőre nem, mivel ügyfeleink és mi is a személyes kapcsolatok ápolását jobban preferáljuk!


NÉHÁNY REFERENCIA

 • BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTEI POLGÁRMESTERI HIVATAL
 • BUDAPESTI FEGYHÁZ ÉS BÖRTÖN
 • KELET-PESTI TANKERÜLETI KÖZPONT
 • AKADÉMIA CONTROLL 2000 KFT
 • VÉGVÁRI CUKRÁSZDÁK
 • LA DONNA PIZZÉRIA ÉS ÉTTEREM
 • KOLIBRI PRINT KFT
 • FIRST COMPUTER KFT
 • REDI BÚTORSZERELVÉNY
 • CAMSYSTEMS KFT
 • BUDTRANSZFER
 • SZÁMTALAN KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁS
 • SZÁMTALAN MAGÁNSZEMÉLY

PCBUTIK.EU – MÉRFÖLDKÖVEK

2015

Üzletünk augusztus 25. -én kezdte meg működését Budapesten (XVII. Ker.), a Pesti úti üzletsoron, PCBUTIK.eu névvel.

Fő profilunk eleinte a használt számítógépek, laptopok és kiegészítők adás-vétele és szervize volt. Célunk, az üzlet stabil működésének megalapozása és az ügyfeleinkkel – már a kezdetekben is – kialakított minőségi kapcsolat. Egy stabilan működő üzlet, minőségi partnerkapcsolatok és a kiváló ügyfélkapcsolat motivált minket a fejlődésre… A mai napig…

2018

Augusztus 10 -én, – hosszas tárgyalásokat követően – felvásároltuk az Universal GSM mobiltelefon szaküzletet, amely szintén itt az üzletsoron működött. Ezzel a lépéssel beléptünk a mobiltelefonok és kiegészítők piacára is.

Továbbá október végén sikerrel csatlakoztunk a Microsoft® Authorized Refurbisher Partnerprogramhoz, melyre méltán büszkék lehettünk! Ez a partnerprogram, lehetővé teszi nekünk, hogy harmad áron tudjuk adni a Microsoft® Windows 10 Home vagy Pro operációs rendszereket ügyfeleinknek.

2019

Ebben az évben a partnerkapcsolatok bővítése került előtérbe, hogy bővíteni tudjuk kínálatunkat, így számos nagykereskedéssel sikerült méltán jó viszonyt kialakítani.

2020

Elérkezett a PCBUTIK.eu életében egy igencsak nagy mértékű előrelépés! Megszámlálhatatlan üzleti tárgyalás és egyeztetés után elsőként csatlakoztunk (Igen, az első hivatalos NETFONE üzlet vagyunk!) a NETFONE csapatához, mint NETFONE HIVATALOS ÜZLETI PARTNER! A csatlakozás értelmében értékesítjük a NETFONE Telecom szolgáltatásait (Mobiltelefon hang- és adat előfizetések, tarifacsomagok).

Októberében megszületett az első LiliRose Series PC, a teljesen új köntösbe bújtatott és a kor követelményeinek immár megfelelő felújított, saját márkajelzéssel ellátott számítógépünk. Ezt követte egy igényfelmérés és egy értékesítési tesztidőszak, amely 2021 január 31 -én lezárult. A visszajelzésekből és az értékesítési számokból tisztán látszik, hogy a LiliRose számítógépcsaládnak van helye a hazai számítástechnikai piacon…

2021

Januárban lezárul a LiliRose számítógépek tesztidőszaka. Márciusban elindul az új honlapunk, számos új funkcióval felvértezve. Bevezetésre kerül – a kialakult egészségügyi helyzet miatt – a SZERVIZ-RENDELŐ, amely egy díjmentes szervizfutár… (2021 Júliusában megszűntetve)

2022

Jelen sorokat május végén írom (2022. 05. 28.), tehát még nem mérföldkő, de meghatározta ennek az évnek az alapjait.

A Microsoft® a M.A.R. program helyett bevezeti a Digitális Licensz kulcsot (DPK) a felújított számítógépekre is, ami ellen mi is hangot adtunk egy közlemény formájában, de valamiért áprilisban a Microsoft® újra elindítja a M.A.R. programot!

 • Elindul a DPD csomagpont szolgáltatásunk!
  (2022. 08. 31. -től adótörvény módosítás miatt megszűnt!) 
 • Megkezdődik a M.A.R. program keretében a Microsoft® Windows® 11 értékesítése!
 • A NETFONE szolgáltatások értékesítése 2022. 08. 31. -től adótörvény módosítás miatt megszűnt!
 • 2022. 09. 01. -től adótörvény módosítás miatt vállalkozásokat és jogi személyeket nem tudunk kiszolgálni!
 • 2022 -ben a szervizdíjak NEM emelkednek!

 

 Jó egészséget kívánunk mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

Tulajdonos

Majzik Mihály vagyok. 1998 –ban kezdtem el a számítástechnikával foglalkozni, pontosabban asztali konfigurációk kereskedelmével és javításával, valamint kacsingattam az akkor még szinte gyerekcipőben járó honlap készítés felé. Később tanulmányaimat bővítettem szoftverüzemeltető és tesztelő témakörökben, valamint 2001 -ben megnyitottuk – egy barátommal karöltve – az első számítástechnikai boltunkat. Az új vállalkozás volt, ami meghatározta az életem irányát a továbbiakban…

Tervezz hozzánk útvonalat!