MIÉRT A PCBUTIK?

“SZERINTÜNK A LEGFONTOSABB, HOGY SZERESSÜK, AZT AMIT CSINÁLUNK. NÁLUNK EZ MÁR HIVATÁS ÉS NEM CSAK EGYSZERŰEN MUNKA…”


TÖBB, MINT 20 ÉVES SZAKMAI ÉS KERESKEDELMI TAPASZTALAT!

 • EGY KEDVES ÜGYFELÜNK VÉLEMÉNYE

“Sok jó számítógépes szakemberrel találkoztam már, de ennyire precíz összeszerelést és hardveres szakértelmet nagyon ritka esetben láttam, mint amilyen a PC Butik munkája és ismerete a hardverek tekintetében. Mindenkinek ajánlom mert kiváló szinte egyedülállóan magas a szolgáltatás színvonala.”


NÁLUNK OLYAN A HANGULAT, AMI NINCS MÁSHOL!

 • EGY MÁSIK ÜGYFELÜNK ÍGY FOGALMAZOTT

“Ha össze akarom foglalni a végeredményt, ezt így kell csinálni. Barátságos, érdeklődő és mindenre kiterjedő kiszolgálás, korrekt ( szerintem nagyon is ) árak, szinte haveri hozzáállás, a bratyizásig nem elszaladva, a tiszteletet megadva. Több gépet is vásároltunk már itt, sem a minőséggel, sem az árakkal nem volt gond, illetve egyszer volt valami program hiba az egyik gépen amit szinte azonnal orvosoltak. Látszik a hozzáértés, és az, hogy nem a meggazdagodásra hajtanak, hanem a hosszú távú kapcsolatra építenek. Ide jövök máskor is.”


PÉNZTÁRCABARÁT HOZZÁÁLLÁS!

 • NEM FELTÉTLEN KELL MINDENHEZ DRÁGA SZÁMÍTÓGÉP, VAGY LAPTOP!
 • ÁRAINKAT ÚGY KALKULÁLJUK, HOGY AZOK MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐEK LEGYENEK!
 • DÍJMENTES KISZÁLLÍTÁS A XVII. KERÜLETBEN!

MIÉRT NINCS WEBSHOP?

Sokat gondolkodtunk – ügyfeleinket is bevonva, hogy indítsunk-e WEBáruházat, de közösen úgy döntöttünk, hogy egyenlőre nem, mivel ügyfeleink és mi is a személyes kapcsolatok ápolását jobban preferáljuk!


NÉHÁNY REFERENCIA

 • BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTEI POLGÁRMESTERI HIVATAL
 • BUDAPESTI FEGYHÁZ ÉS BÖRTÖN
 • KELET-PESTI TANKERÜLETI KÖZPONT
 • AKADÉMIA CONTROLL 2000 KFT
 • KOLIBRI PRINT KFT
 • FIRST COMPUTER KFT
 • REDI BÚTORSZERELVÉNY
 • CAMSYSTEMS KFT
 • BUDTRANSZFER
 • SZÁMTALAN KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁS
 • SZÁMTALAN MAGÁNSZEMÉLY

A PCBUTIK.EU TÖRTÉNETE

 

Üzletünk 2015 Augusztus 25. -én kezdte meg működését Budapesten (XVII. Ker.), a Pesti úti üzletsoron, PCBUTIK.eu névvel.

Fő profilunk eleinte a használt számítógépek, laptopok és kiegészítők adás-vétele, szervize volt, egészen 2018 Augusztus 10. -ig, ugyanis 2018 nyarán hosszas tárgyalásokat követően felvásároltuk az Universal GSM mobiltelefon szaküzletet, amely szintén itt az üzletsoron működött. Ezzel a lépéssel beléptünk a mobiltelefonok és kiegészítők piacára is.

Továbbá 2018 október végén sikerrel csatlakoztunk a Microsoft® Authorized Refurbisher Partnerprogramhoz, melyre méltán büszkék lehetünk! Ez a partnerprogram, lehetővé teszi nekünk, hogy harmad áron tudjuk adni a Microsoft® Windows 10 Home vagy Pro operációs rendszereket ügyfeleinknek.

A 2019 -es évben számos nagykereskedéssel sikerült méltán jó viszonyt kialakítani, amivel természetesen bővíteni tudtuk a kínálatunkat.

Elérkezett a 2020, ami a PCBUTIK.eu életében egy igencsak nagy mértékű előrelépés! Megszámlálhatatlan üzleti tárgyalás és egyeztetés után elsőként csatlakoztunk (Igen, az első hivatalos NETFONE üzlet vagyunk!) a NETFONE csapatához, mint NETFONE HIVATALOS ÜZLETI PARTNER! A csatlakozás értelmében értékesítjük a NETFONE Telecom szolgáltatásait (Mobiltelefon hang- és adat előfizetések, tarifacsomagok).

2020 októberében megszületett az első LiliRose Series PC, a teljesen új köntösbe bújtatott és a kor követelményeinek immár megfelelő felújított, saját márkajelzéssel ellátott számítógépünk. Ezt követte egy igényfelmérés és egy értékesítési tesztidőszak, amely 2021 január 31 -én lezárult. A visszajelzésekből és az értékesítési számokból tisztán látszik, hogy a LiliRose számítógépcsaládnak van helye a hazai számítástechnikai piacon…

2021 márciusában elindul az új honlapunk, számos új funkcióval felvértezve. Bevezetésre kerül a SZERVIZ-RENDELŐ, amely egy díjmentes szervizfutár… (2021 Júliusában megszűntetve) Elindul a kiszállítás a XVII. kerületben, amely díjmentes. A megrendeléseket telefonon, vagy személyesen üzletünkben lehet leadni.

Hamarosan elindul a LiliRose számítógépek hivatalos weboldala!

Addig is jó egészséget kívánunk mindenkinek, vigyázzatok magatokra!


Majzik Mihály vagyok. 1998 –ban kezdtem el a számítástechnikával foglalkozni, pontosabban asztali konfigurációk kereskedelmével és javításával, valamint kacsingattam az akkor még szinte gyerekcipőben járó honlap készítés felé. Később tanulmányaimat bővítettem szoftverüzemeltető és tesztelő témakörökben, valamint 2001 -ben megnyitottuk – egy barátommal karöltve – az első számítástechnikai boltunkat. Az új vállalkozás volt, ami meghatározta az életem irányát a továbbiakban…

 


Köszönjük, hogy elolvastad
Majzik Mihály

ÜZENETKÜLDÉS ÉS VIDEÓHÍVÁS