HELLÓ 2023!

Először is Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek!

– Kérlek olvassátok végig, fontos! –

Csapjunk is bele a közepébe mindenféle felesleges kertelés nélkül… Sokat agyaltunk, hogy mi is legyen az árakkal… – emeljünk -e, vagy maradjanak a megszokott árak, hiszen 2 éve nem volt áremelés.

Sajnos a kiadások nekünk is nőnek, de mivel a PCBUTIK mindigis a pénztárcabarát megoldásokat követte, így lesz is emelés, meg nem is…

Egyes szervizdíjakat emeltünk (pl.: a Windows telepítést 7.000 Ft -ról, 8.000 Ft -ra) tehát nem olyan nagy mértékű az árváltozás, mint például ami az élelmiszerek területén tapasztalható volt. Sőt a karbantartási munkadíjakhoz nem nyúltunk hozzá (Pl.: PC és Laptop takarítás). Ezzel egyetemben viszont szeretnénk ösztönözni mindenkit, hogy az eszközeink karbantartása igenis fontos dolog, hiszen egy autóban is kell olajat cserélni… Nem?

2023 Januárjában bevezetjük a szervizkönyvet, melyet minden általunk karbantartott számítógéphez és laptophoz díjmentesen adunk, valamint a tőlünk vásárolt termékekhez is automatikusan járni fog, így kialakul egy úgynevezett karbantartási rendszer a laptopok és a számítógépek életében is. Természetesen a szervizkönyvet mi is dokumentálni fogjuk – az eszközöd paramétereivel -, így a későbbiekben azonnal képet kapunk a számítógépedről, laptopodról. Gondolj bele, így elég lesz telefonon megkérdezned, mennyi lenne egy esetleges bővítés – hiszen tudni fogjuk, hogy milyen géped van… – Jól hangzik, nem?

A nem annyira jó dolog, hogy 2023 -tól a nem rendszeresen karbantartott, vagy az extrém koszos (leöntött, ételmaradékos, levakarhatatlan porréteg, stb) eszközök esetén a munkadíjunkon kívül felárat számítunk fel ügyfeleinknek!

Továbbiak

  • Bekerült az árlistába a Gamer számítógépeknél a grafikus kártyák pasztázása/tesztelése!
  • Számítógépeknél az alaplap kiszerelésével járó takarításért/karbantartásért felárat számolunk fel!
  • A bevizsgálási munkadíjat (Számítógép és Laptop) kizárólag a javítás megrendelése esetén nem számítjuk fel!

 

Köszönjük, hogy elolvastad!
Majzik Mihály

Tervezz hozzánk útvonalat!